منو
مجله پزشکی
در میان بیش از هزاران مقاله پزشکی جستجو کنید
جستوجوی هوشمند مراکز درمانی و پزشکی
از میان بیش از ده هزار مرکز ثبت شده برای اولین بار در کشور
از بوی بد پای خود راحت شوید!
از بوی بد پای خود راحت شوید!

از بوی بد پای خود راحت شوید!

تاریخ انتشار:
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
زمان مورد نیاز:
10 دقیقه
آخرین بروزرسانی:
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
مقالات عمومی
در این مقاله میخوانید:

علت بوی بد پا چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

بوی بد پا یک تجربه ناخوشایند است که ممکن است مدتی یقه ما را بگیرد. این اتفاق بدون پیش درآمد خاصی ما را دچار مشکل می کند. بوی بد پا ممکن است به علت وجود باکتری هایی باشد که از راه هوا به پوست ما منتقل شده اند. ما در این مقاله می خواهیم راه حل های تایید شده خانگی را جهت رفع بوی بد پا در اختیار شما همراهان عزیز مجله پزشکی، بگذاریم تا شاید بتوانند شما را از این مشکل ناخوشایند، نجات دهد.

طبق گزارش متخصصین طب سنتی در کنار روش های درمانی و کرم های مخصوص پوست، جهت از بین بردن بوی بد پا و کشتن باکتری ها، روش های خانگی مفیدی هم وجود دارند که این کار را برای ما انجام می‌دهند. در این مقاله چند روش خانگی برای از بین بردن بوی بد پا را با شما در میان می گذاریم پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

درمان بوی بد پا

آلوورا 

آلوورا هم خاصیت مرطوب کنندگی دارد و هم ضد میکروب است و می تواند باکتری هایی که بوی بد پا را ایجاد می کنند، از بین ببرد. اگر آلوورا را با روغن درخت چای مخلوط کنید، می توانید در کنار بوی بد پا با قارچ ها هم مقابله کنید.

مواد لازم: 

۴۵ گرم ژله آلوورا

۶ قطره روغن درخت چای

طرز استفاده:

 آلوورا را داخل ظرفی ریخته و روغن درخت چای را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس به مدت نیم ساعت این مخلوط را روی پاهای خود قرار دهید و خوب پاهای خود را با آن ماساژ دهید. سپس پای خود را با آب ولرم به خوبی بشویید. می توانید این کار را هر روز تا زمان از بین رفتن کامل بوی بد پا ادامه دهید.

بوی بدپا و درمان ان

مریم گلی و جوی دوسر 

عرق مانده پا هم می تواند بوی بدی را ایجاد کند برای از بین بردن این عرق های مانده و همچنین باکتری ها می توانید از مریم‌گلی استفاده کنید که خاصیت بوزدایی بالایی را دارد و همچنین ترکیب آن با جوی دوسر که جذب خوبی را دارد، باعث باکتری زدایی هم می شود.

مواد لازم: 

سه برگ مریم گلی

۳۰ گرم جو دوسر

طرز استفاده:

برگ مریم گلی را بخوبی خرد کرده و سپس آن را با جوی دوسر قاطی کنید. ترکیب بدست آمده را داخل کفش خود بریزید و بگذارید تا ۱۲ ساعت داخل کفش شما بماند. می توانید این کار را تا اتمام کامل بوی بد کفش ها ادامه دهید.

بوی بد پا و درمان ان

گیاه دم اسبی

این گیاه خاصیت میکروب کشی و بوزدایی را دارد در نتیجه می توان از آن برای از بین بردن بوی بد پاها استفاده کرد. همچنین از گیاه دم اسبی برای آرامش، رفع خستگی و بهبود گردش خون نیز استفاده می شود.

مواد لازم: 

۲۰ گرم گیاه دم اسبی

نیم لیتر آب

طرز استفاده:

گیاه دم اسبی را داخل آب ریخته و آن را بجوشانید و پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید بگذارید خنک شود. سپس مایع خنک شده را داخل یک لگن بریزید و پاهای خود را درون لگن بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه به همین صورت نگه دارید. می توانید این کار را دو بار در هفته انجام دهید.

درمان بوی بد پا

جوش شیرین و لیمو ترش 

این ترکیب می تواند PH پوست را تنظیم کند. هنگامی که PH پوست تنظیم باشد، پوست محل مناسبی برای رشد باکتری ها نیست در نتیجه باکتری هایی که باعث بوی بد پا می شوند از بین می روند. ترکیب جوش شیرین با روغن لیموترش می‌تواند عرق را از بین ببرد و همچنین یک لایه بردار مناسب برای برداشتن سلول های مرده پوست است.

مواد لازم: 

۳۰ گرم جوش شیرین

سه قطره روغن لیموترش

مقدار کمی آب

طرز استفاده:

جوش شیرین را با روغن لیموترش در یک ظرف مخلوط کرده و کمی آب به آن اضافه کنید تا شکل خمیر را به خود بگیرد. خمیر به دست آمده را بر روی پاهای خود بمالید و بین انگشتان خود هم قرار دهید. پاهای خود را تا نیم ساعت به همین صورت نگه دارید. سپس آنها را با آب ولرم شستشو دهید. می توانید این کار را ۳ بار در هفته انجام دهید.

نکته: می توانید این ترکیب را بدون اضافه کردن آب، برای از بین بردن بوی کفش استفاده کنید. ترکیب خشک را داخل کفش های خود بریزید و به مدت ۱۲ ساعت نگه دارید تا بوی بد کفش را از بین ببرد.

  

این مقاله را پسندیدید؟
نویسنده:
مجله پزشکی
sara
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
پاسخ
0
0
پاسخ
mrsi. khoooob bod
محمد
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
پاسخ
0
0
پاسخ
همیشه این مشکلو دارم. مرسی
س.ک
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
پاسخ
0
0
پاسخ
خیلی بده بوی پا منم جوش شیرین میریزم
saeed
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
پاسخ
0
0
پاسخ
awli :)
نگار
۱۳۹۹-۰۲-۰۶
پاسخ
0
0
پاسخ
عالی بود مچکرم ممکنه سرطان پوست بوی بد پا ایجاد کنه؟
kazem
۱۳۹۹-۰۲-۰۷
پاسخ
0
0
پاسخ
matlab khobi bod
tayyeb
۱۳۹۹-۰۲-۱۰
پاسخ
0
0
پاسخ
عالی بود
NULL
۱۳۹۹-۰۲-۱۲
پاسخ
0
0
پاسخ
ممنون از همراهی شما دوست عزیز
"&&*@/٪؛،
۱۳۹۹-۰۲-۱۳
پاسخ
0
0
پاسخ
👍👍👌عالی بود
"&&*@/٪؛،
۱۳۹۹-۰۲-۱۳
پاسخ
0
0
پاسخ
👍👍👌عالی بود
NULL
۱۳۹۹-۰۲-۱۳
پاسخ
0
0
پاسخ
ممنون از همراهی شما
داغ‌ترین برچسب‌ها